Top cele mai inteligente device-uri pentru locuințe

Top cele mai inteligente device-uri pentru locuințe

Locuința unde îți petreci cea mai mare parte a timpului nu trebuie să fie catalogată drept smart sau nu trebuie să urmeze principii smart de la un capăt la altul pentru a putea să conțină și câteva elemente smart, tehnologie sau anumite device-uri prin care tu îți poți ușura extrem de mult viața. Așadar, astăzi vom discuta despre care sunt aceste device-uri inteligente care te ajută extrem de mult să ușurezi fiecare proces din viața ta și cum te ajută ele să adaugi puțină culoare celor câteva momente în care tu ai de îndeplinit anumite responsabilități.

Releul Wi-Fi

Nu te așteptai la asta nu-i așa? Nu te așteptai să vorbim despre un dispozitiv care aparent nu are nimic de oferit, dar care poate face mult mai multe pentru tine decât orice alt dispozitiv inteligent din locuința ta. Releele wi-fi se pretează foarte bine în locuințe de dimensiuni medii spre mari și deși nu îndeplinesc o funcție bine stabilită, precum prăjitul pâinii, acestea te vor ajuta să nu pierzi conexiunea la internet, ba chiar să o maximizezi acolo unde trebuie. Haide să vedem împreună ce înseamnă acest lucru.

Releul wi-fi are ca scop transmiterea semnalului de internet de la router fiind de mare ajutor în locuințele mari unde semnalul se poate pierde destul de ușor, mai ales dacă ai o casă cu mai multe etaje. Dacă ai întrerupătoare, prize inteligente, becuri inteligente și tot felul de dispozitive care necesită conexiune la internet, în toată casa, releele wi-fi vor fi de foarte mare ajutor. Acest lucru este cu atât mai important cu cât tot mai mulți dintre noi ajung să lucreze de acasă.

Centrala termică pentru locuințe

Cele mai citite articole

Deși nu poate fi descris tocmai ca un device, centrala termică a ajuns să fie un produs extrem de smart și cu capacități foarte mari de procesare a comenzilor. Centralele termice au devenit foarte inteligente și pot oferi posibilitatea de a lua singure decizii cu privire la programe de încălzire și ajustări în ceea ce privește temperaturile care trebuie respectate în sistem. De ce ai avea nevoie de o centrală inteligentă precum Ariston Clas One 24 kW sau Viessmann Vitodens 100-W 25 kW? Pentru că aceasta are capacitatea de a reduce considerabil toate costurile la energie și gaz, poate să mențină un nivel de temperatură confortabil pe tot parcursul unei zile și știe să compare temperatura exterioară cu cea din interior.

Recuperatorul de căldură

Am vorbit pe parcursul acestui articol despre unele dintre cele mai interesante dispozitive care sunt de foarte multe ori recomandate destul de puțin de către toți specialiștii. Recuperatoarele de căldură sunt invenții extrem de folositoare și eficiente care te vor ajuta să păstrezi pentru o perioadă cât mai lungă de timp căldura în locuința ta. 

Acestea au capacitatea de a filtra aerul din locuință și de a elimina eficiente dioxidul de carbon și mirosurile sau aerul care nu mai este benefic pentru cei din interior. Să ai un recuperator de căldură cu mai multe funcții, te va putea ajuta să crești calitatea vieții mult mai mult.

Concluzie

Avem așadar câteva dintre cele mai cool dispozitive pe care le vom putea folosi oricând pentru a crește eficiența vieții, pentru a reduce costurile și pentru a duce o viață mai sănătoasă.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 moduri prin care să stârnești interesul unui copil pentru artă

Articolul Urmator

5 de tipuri de magazine in care poti folosi cardul de cumparaturi