Tulle-ul folosit în decorațiunile pentru nuntă

Tulle-ul folosit în decorațiunile pentru nuntă

Tulle-ul este un material mai rigid, însă în același timp foarte fin la atingere. Din acest material se pot realiza diverse obiecte vestimentare, însă principalul său rol este de a fi folosit în confecționarea diferitelor decorațiuni. Avantajul principal al acestui material este faptul că poate fi accesibil oricărui buzunar, nefiind deloc scump. Sunt și mai multe variante de tulle, unele variante sunt realizate din mătase, altele sunt făcute din fibre. Atunci când ești înzestrat cu o imaginație bogată poți realiza diverse lucruri pentru decor ce pot fi folosite la un eveniment, dar mai ales la o nuntă. Așadar dacă ești în căutarea unor idei pentru realizarea decoratiunilor pentru nunta ta, să știi că tulle-ul poate fi de un real ajutor pentru a le confecționa.

Ce decorațiuni poți realiza din tulle?

Poți începe de la ținuta miresei, de exemplu, voalul poate fi realizat din tulle, fiind chiar o variantă ieftină și foarte frumoasă. Îl poți chiar personaliza după bunul plac, făcându-l să pară al tău. Pe voalul din tulle poți atașa diverse accesorii pentru a-l face cât mai special și pe gustul tău. Dintre accesoriile pe care le poți prinde pe el sunt perlele sau florile, depinde de gusturile și preferințele tale. Vei vedea cât de specială te va face să te simți această idee, este mirific să te simți unică și specială în ziua cea mare.

Cele mai citite articole

Apoi vei trece la tinutele domnisoarelor de onoare, ținute ce trebuie să aibă legătură vizuală cu ținuta miresei, dacă vei avea probleme în identificarea unor rochițe pe placul tău, optează pentru rochii realizate din tulle. Vei avea opțiuni diverse în realizarea modelelor, dar și în alegerea culorilor. Apelează la domnisoarele tale pentru alegerea tinutei potrivite, și ele trebuie să se simtă bine când le vor purta.

Următorul punct pe lista ta va fi locația unde va avea loc evenimentul, aceasta trebuie să arate impecabil, iar decorațiunile din tulle îți pot fi de mare ajutor pentru a crea un efect pe cinste. Poți îmbrăca scaunele cu el, după ce ai ales o culoare potrivită pe care să o folosești pentru întreg decorul, acestea vor arată ca dintr-un basm. O altă idee splendidă este realizarea unor ghirlande pe care să le accesorizezi după bunul plac. Să știi că acest material are darul de a aduce în peisaj un aer de poveste, astfel că invitații se vor simți ca într-un basm. Și panoul pe care îl amplasezi pentru realizarea pozelor, poate fi de asemenea, decorat în diverse moduri cu tulle, vei obține amintiri tare plăcute.

Și printre alte elemente pe care trebuie să le punctezi la nuntă, nu uita de mărturii. Acestea au devenit foarte greu de identificat pentru miri, întrucât în timp ideile au fost epuizate și este destul de greu să identifici un obiect special ce poate să le amintească oamenilor de evenimentul frumos la care au participat. Dacă vei merge pe varianta decorului din tulle, pentru mărturii poți opta pentru sticluțe cu băutură pe care să le îmbraci în tulle, dar la fel de bine poți proceda și pentru mărturiile precum bomboanele sau alte tipuri de desert ce pot fi decorate.  

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Compactarea, solutia ideala pentru problema deseurilor

Articolul Urmator

7 tipuri de dermatocosmetice care te ajuta sa ai o piele frumoasa