5 Aspecte de care să ții cont atunci când achiziționezi o brățară

Accesorizarea este una dintre cele mai complicate și mai frumoase misiuni pe care le poate avea o femeie. Acest lucru se datorează pasiunii și cunoștințelor pentru modă. Femeile încearcă întotdeauna să obțină un look complet, elegant și speciale cu diferite tipuri de accesorii sau bijuterii. Brățara este una dintre piesele care completează perfect aspectul și chiar adaugă acel plus de grație.  Atunci când cumpără o brățară, femeile doresc ceva ce pot purta în mod regulat. Articolul trebuie să funcționeze în contexte profesionale și casual sau să fie rezervat pentru ocazii speciale. Cunoașterea opțiunilor te poate ajuta să găsești brățara perfectă pentru ținuta ta. Îți prezentăm mai jos sunt câteva dintre sfaturile pe care trebuie să le urmezi în timp ce alegi brățară perfectă pentru tine.

1. Stilul brățării

Brățările vin într-o varietate de forme, materiale și finisaje. Prin urmare, există posibilitatea să îți placă mai multe în același timp, iar decizia să fie mult mai dificilă. În acest caz este foarte important să îți cunoști bine stilul personal. Unele femei preferă brățările voluminoase, în timp ce altele preferă lanțurile delicate. Gândește-te la stilul tău vestimentar și alege o brățară care se îmbină perfect cu acel stil. Procedând astfel, vei putea să porți această piesă cu o varietate de ținute.

2. Asortarea brățării 

Brățările sunt accesoriul perfect pentru orice ținută. Doamnele și domnișoarele pot alege o brățară simplă și o pot adăuga la orice ținută de zi cu zi. În acest sens, îți recomandăm bratari cu snur de la Chic Bijoux. Sunt delicate, simple și feminine, iar în funcție de modelul ales, îți vor pune cu adevărat în evidență personalitatea. De asemenea, este important ca pentru ocaziile mai speciale să asortezi ținutei și o brățară mai elegantă, precum cele din aur sau argint, cu lănțișor. Cu o varietate largă de brățări în colecția de bijuterii, vei constata că vei avea întotdeauna accesoriul perfect pentru orice ținută și orice context.

https://chicbijoux.ro/bratari-aur/set-3-bratari-tata-mama-si-copil-puzzle-familie-discd-banut-si-inima-aur-galben-14k-snur-reglabil.html

3. Durabilitate

Cele mai citite articole

Brățările se încurcă și se agață adesea în lucruri sau în obiectele vestimentare. Când se întâmplă acest lucru, brățara se poate rupe. Diminuează acest risc alegând o brățară durabilă, care poate rezista activităților tale zilnice. Procedând astfel, vei reduce costul accesoriilor, asigurându-te în același timp că nu vă vei pierde brățara preferată pentru că s-a agățat de ceva și s-a rupt. Brățările cu șnur sunt din extrem de potrivite și în această situație – nu pot fi agățate, iar șnurul este foarte rezistent. 

4. Confort

Alege brățări care sunt confortabile, mai ales pe cele pe care le vei integra în ținutele de zi cu zi. Este important să cunoști dimensiunea încheieturii mâinii tale înainte de a cumpăra o brățară și să te asiguri că brățara nu este prea mare, deoarece ar putea aluneca de pe mână, sau că nu este prea strânsă, limitând mișcările mâinii și sfârșind prin a fi incomodă. Și din acest punct de vedere brățările cu șnur reprezintă o soluție potrivită, deoarece mărime este reglabilă. În general, brățările masive nu arată bine pe încheieturile înguste. Așadar, alege cu înțelepciune!

 5. Opțiuni de stratificare

Determină dacă brățara pe care ți-o dorești poate fi stratificată. Mai multe brățări adăugate în straturi oferă un aspect unic, extrem de actual, iar femeile adoră să încerce acest look. Așadar, combină brățările între ele pentru a crea un aspect cool și distractiv sau dimpotrivă, un aspect foarte formal. 

Așadar, brățările pot reprezenta adevărate piese capabile să schimbe aspectul ținutei tale. Important este să le alegi cu atenție! 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Sfaturi vestimentare pentru ținuta de nuntă

Articolul Urmator

Modele noi de rochii pe care le poți achiziționa de la Resense