Modele noi de rochii pe care le poți achiziționa de la Resense

Modele noi de rochii pe care le poți achiziționa de la Resense

Rochiile sunt o necesitate în orice garderobă. O metodă rapidă de a arăta instantaneu feminină, o rochie deosebită poate pune capăt oricărei crize vestimentare și îți poate spori încrederea instantaneu.

Oricare ar fi ocazia, o rochie delicată îți va oferi un stil aparte. Fie că te îndrepți spre o nuntă, spre birou sau pur și simplu ieși cu prietenii, un look feminin și elegant realizat cu ajutorul unei rochii va atrage atenția. Indiferent modelul pe care îl alegi, rochia potrivită te va face să te simți întotdeauna pregătită să cucerești lumea.

Cele mai frumoase rochii de la Resense te vor ajuta să treci cu ușurință prin fiecare sezon, multe dintre ele putând fi purtate tot anul, ceea ce le face să fie o investiție inteligentă. Ușor de îmbrăcat și asortată cu jachete sau integrată peste tricouri basic, o rochie poate fi transformată de nenumărate ori cu o simplă schimbare a pieselor de suprapunere sau a accesoriilor. Dacă o faci cum trebuie, vei avea impresia că ai o garderobă nesfârșită. Pentru a te ajuta să eviți momentele în care nu știi ce să porți, am adunat cele mai frumoase rochii pe care să le cumperi acum. 

Rochie maxi 

Fie că trebuie să te hotărăști ce să porți pe timp de caniculă, fie că ești în căutarea unor idei de ținute pentru vacanță, rochia maxi este un element de bază în garderobă – mai ales în lunile mai calde. Evocând instantaneu emoții de vacanță, o rochie maxi oferă o mare acoperire și are capacitatea de a te face să arăți instantaneu fermecătoare. Optează pentru imprimeuri clasice, geometrice sau florale dacă vrei un look statement sau pentru o culoare uni – care va fi un element de bază al stilului pentru totdeauna.

Cele mai citite articole

Rochie cu volane 

Cele mai frumoase rochii cu volane se pretează pentru toate ocaziile și vor deveni un element esențial al garderobei în scurt timp. Modelele mai elegante te vor salva în mai multe contexte – fie că te întrebi ce să porți la prima întâlnire, fie că ai nevoie de o idee de ținută pentru prânzul de duminică, putem spune cu certitudine că va exista o rochie cu volane care să se potrivească stilului și dorințelor tale. Ideale pentru vară, aceste modele beneficiază de avantajele țesăturilor ușoare și respirabile, pentru o ținută confortabilă pe vreme caldă. 

Rochii scurte

Tendințele în modă 2022 țin de extreme, mai ales atunci când vine vorba de lungimea tivurilor. Așa cum trendurile au îmbrățișat croiurile lungi, același lucru este valabil și pentru modelele mini care se apropie de coapse. Rochia mini este ideală pentru lunile mai calde, purtată cu picioarele goale pentru a îmbrățișa vremea caldă, însă această siluetă versatilă încă își are locul atunci când se anunță tendințele modei pentru toamna 2022 (purtată cu colanți opaci și stilizată cu cizme până la genunchi).

Așadar, există o rochie pentru fiecare activitate. De la ce să porți la o nuntă, la idei de rochii pentru un brunch – cele mai frumoase modele te vor asigura că vei fi mereu la modă. Acestea sunt variantele de care ai nevoie pentru a te asigura că ești pregătită pentru orice.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 Aspecte de care să ții cont atunci când achiziționezi o brățară

Articolul Urmator

Cooperare revoluționară între Revolut și Stripe