Articole pe care le poți include în coșul de Crăciun corporate

Crăciunul se apropie cu rapiditate și probabil că ai început să te gândești tot mai des ce cadouri corporative vei face angajaților tăi. Cu cât firma e mai mică, cu atât problema e mai spinoasă.

Se știe că un coș Crăciun este opțiunea excelentă pentru a oferi unui angajat, partener sau unui client un semn de prețuire, de mulțumire pentru colaborarea pe care ai avut-o cu el un an întreg, iar modul în care acest cadou este asamblat exprimă gustul, sentimentele frumoase pe care le ai față la acesta.. 

Mai mult decât în alte perioade ale anului, cadourile care se oferă de Crăciun includ produse alese, de care cei ce le vor primi își vor aminti cu drag în lunile următoare. Sunt niște ancore foarte eficiente, de aceea și reprezintă opțiuni de surprize grozave ce trebuie pregătite cu atenție, din vreme.

Ce ar trebui să conțină neapărat un coș de Crăciun pentru angajați?

1. Biscuiți, prăjiturele sau pișcoturi pentru șampanie de calitate superioară

Iată o opțiune foarte sofisticată pentru coșul tău de Crăciun. Sunt delicii cu o textură moale și acoperite cu un zahăr fin. Ele reprezintă o alternativă excelentă la produse mai pretențioase, mai ales că pot fi savurate cu întreaga familie la micul dejun sau pe post de gustare de după-amiază în timpul sărbătorii celei mai frumoase din an.

Prăjiturelele cu cremă fină pot fi de asemenea folosite pe post de elemente ale unui coș de Crăciun. 

Având în vedere că de la o vreme cam toată lumea azi dorește să mănânce alimente sănătoase, biscuiții cu fulgi de ovăz din cereale integrale sunt niște gustări dulci, crocante și gustoase, mai ales dacă s-au preparat cu ingrediente foarte bune, anume selectate.

Acești biscuiți speciali chiar sunt sunt ideali pentru a fi ronțăiți într-o zi festivă cum este aceea de Crăciun. 

Poți alege fie un pachet mai mare pentru întreaga familie sau mai multe pachețele micuțe pentru ca fiecare să aibă porția lui de biscuiți cu fulgi de ovăz.

2. Panettone sau cozonac

Cele mai citite articole

Iată un produs ce nu poate să lipsească niciodată dintr-un coș de Crăciun. Este un produs de top în această perioadă a anului, la fel cum este și de Paște.

Pentru coșul de Crăciun poți alege un panettone cu fructe confiate sau, de ce nu, unul cu ciocolată care va fi un prilej de bucurie pentru întreaga familie a celui ce îl va primi.

Un panettone cu fructe are o textură mai moale, dată de fructele confiate și de stafide. Ciocolata, pe post de umplutură, este o versiune mai modernă chiar și pentru un cozonac, dar mult apreciată de toată lumea.

Evident, dacă dorești, poți să comanzi coșuri cu opțiuni diferite de panettone, așa încât fiecare angajat să îl aleagă pe cel pe care îl vrea mai mult sau, de ce nu, să alegi coșuri gigant cu două specialități: de cozonac tradițional românesc și panettone.

3. O băutură de calitate

O sticlă de vin spumant bun, pe care nu chiar toată lumea și-o permite, va fi prilej de bucurie întotdeauna, așa încât dacă ai posibilitatea, alege această variantă și nu o sticlă de vin ieftin, care ar putea să fie privită destul de suspicios de către cei ai casei.

4. Bomboane fine

Când vorbim de Crăciun nu putem să ignorăm dulciurile, iar bomboanele sunt la loc de cinste. O cutie de bomboane de calitate superioară belgiană este o idee foarte bună în aceste condiții și va fi cea mai bună idee pentru a face parte dintr-un coș de Crăciun adresat întregii familii.

Nu trebuie să uiți că un coș de Crăciun este un cadou premium cu o valoare ridicată.

De aceea trebuie să conțină elemente de la branduri renumite și să aibă un mod de ambalare impecabil, foarte atrăgător, deși nu trebuie să se pună accent doar pe aspectul exterior.

Mai poți așeza acolo, în pachet, un ștergar cu motive tradiționale sau chiar niște produse utile pentru job: o agendă personalizată, un capsator, chiar și un mic maimuțoi care să troneze pe biroul angajatului în anul care vine, stârnind un zâmbet în momentele de stres maxim de la muncă.

Pentru idei de surprize de Crăciun senzaționale intră acum pe site-ul cadoulspecial.ro. Chiar ai ce comanda de acolo!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Dispozitive ortopedice necesare persoanelor cu handicap sa se descurce singure sau cu minim de ajutor la baie

Articolul Urmator

Sticla de siguranță, un material special cu largi utilizări