Ascunde imperfectiunile fetei generate de trecerea timpului cu un lifting facial

Varsta este cel mai mare dusman al doamnelor si domnisoarelor. Pe masura ce inainteaza in varsta pielea isi pierde din elasticitate si din calitati, apar ridurile, fata e mai greu de intretinut, cremele sau tratamentele specifice devin din ce in ce mai costisitoare.

Medicina moderna a venit cu o solutie pentru cele care isi doresc sa arate foarte bine chiar si la 40-50+. E vorba de o interventie chirurgicala foarte populara si simplu de realizat, lifting facial. Practic prin aceasta operatie pielea fetei si fata vor arata foarte bine la varste inaintate, pielea pare ca nu isi pierde elasticitatea, este intinsa, obrajii arata impecabil, contururile fetei redevin armonioase. Interesant este ca un lifting facial poate fi solicitat si de catre barbati, varsta de la care putem sa avem o astfel de operatie porneste de la 40 si ajunge pana la 70 de ani.

Cele mai citite articole

Liftingul facial isi propune sa indeparteze excesul de piele si sa intervina asupra structurilor musculare de sub ea si asupra grasimii. In functie de tipul de operatie solicitata putem avea o indepartare partiala a excesului de piele, o redrapare a pielii, pentru un volum facial perfect sau un lifting cervico-facial care vizeaza pielea, musculatura fetei si grasimea. Interventia chirurgicala dureaza trei sau patru ore, implica incizii in piele, separarea pielii de grasime si de muschi si suspensia musculaturii si grasimii pometilor.

Operatia presupune si spitalizare, cel putin trei zile, tratamente in cursul spitalizarii, iar dupa operatie se va purta o masca elastica o perioada, pentru a nu se umfla fata si a nu aparea vanataile. In 14 zile fata va arata perfect, organismul se va recupera dupa interventia chirurgicala si semnele vizibile ale interventiei vor disparea.

Costurile operatiei pot fi destul de piperate, depind de tipul de lifting si de complexitatea interventiei, de cerintele pacientului si de efectele dorite la final. Investitia merita insa mai ales ca poti arata foarte bine si la varste inaintate, practic trecerea timpului nu se va observa pe chipul tau.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum poti economisi bani cu ajutorul unei prese de balotat deseuri?

Articolul Urmator

Carnea de pui crescut tradițional, sănătoasă pentru oricine