Cercei pentru copii: o alegere grea pentru părinți

Dacă îți dorești o pereche de cercei de copii din aur găsești o gamă variată. Vei găsi cercei cu modele precum inimi, flori, fluturi, delfini și multe altele. Acestea sunt bijuterii din aur, perfecte pentru a face copiii să strălucească!

Există multe modele de cercei destinate copiilor. Fie că este vorba de un cercel circular, perle, șuruburi sau cu tortiță, cel mai delicat va fi să faci alegerea în timp ce ai grijă de urechile copilului tău. Te ghidăm în alegerea cerceilor pentru copii.

Diferitele modele de cercei pentru copii

Pentru copii, modelele sunt aproximativ aceleași ca și pentru adulți, cu excepția faptului că nu găsești (sau foarte puțini) cercei grei și mari. Cerceii pentru urechile copiilor sunt cercei destul de clasici, cum ar fi chips-uri (cu un cui agrafă și în formă de fluture), circulare sau semicirculare sau cu tortiță (cu cârlig încuietoare cu siguranță în spatele urechii).

Închizătorile de cercei pentru copii sunt de obicei realizate din cleme de tip șurub (constând dintr-o tijă filtrată și un șurub) din plastic sau metal, și sunt foarte populare deoarece acestea oferă securitate optimă.

Există diferite modele pentru cerceii pentru copii, animalele de tip delfin, buburuză sau fluture fiind foarte populare, precum și personaje (Disney), modele simple (inimi, flori) sau modele la modă precum unicorni.

Cum să alegi cerceii pentru copii?

Cele mai citite articole

Există mai multe criterii de selecție atunci când alegi un cercel pentru copilul tău.

În primul rând, este important să iei în considerare siguranța clemei: clema trebuie să fie solidă și să nu se desprindă sau să nu alunece, astfel încât copilul să nu-și piardă niciunul din cercei!

Atât clema, cât și catarama trebuie să fie, de asemenea, adaptate la dimensiunea urechii copilului, astfel încât bijuteriile să nu se simtă inconfortabile sau chiar să provoace durere și iritare. Copiii au urechi mai sensibile decât adulții, motiv pentru care alegerea materialului este, de asemenea, foarte importantă pentru a evita orice alergie sau rănire.

În cele din urmă, este important să alegi cercei care să atragă copilul! A purta bijuterii ar trebui să fie distractiv și este important să alegi împreună cu copilul pentru a te asigura că perechea aleasă îi place.

Există multe modele populare pentru copii, cum ar fi inimile, florile, fluturii sau delfinii, se oferă o colecție foarte completă de cercei pentru copii în care copilul tău își va găsi inevitabil fericirea! Colorate sau simple, strălucitoare, cu strasuri, cerceii de aur pentru copii sunt diversificate și sunt deseori reînnoite în funcție de colecții și tendințe.

Cerceii din argint, atât pentru a face să strălucească urechile copilului tău și să-l înveță  eleganța, cât și pentru a-și cruța urechile, mai ales dacă are urechile sensibile.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Pompele submersibile – la ce sunt necesare?

Articolul Urmator

4 moduri in care locuinta iti influenteaza sanatatea