Cum alegi cel mai bun parfum barbatesc pentru a-l oferi cadou?

Una dintre cele mai importante si mai bune optiuni de cadou pentru barbati este parfumul. Din ce in ce mai multe femei, fie ca sunt partenere de viata sau de afaceri, fie ca sunt mame, surori sau fiice, aleg sa ofere barbatului special din viata lor un parfum barbatesc deosebit, cu ocazia unei aniversari, cu ocazia zilei de nastere, de Craciun sau de Paste sau cu ocazia unei reusite pe plan profesional.

Gama de parfumuri arabesti disponibila online este din ce in ce mai accesata de catre doamnele care doresc sa isi surprinda partenerii cu un parfum deosebit, original, cu un miros puternic, care sa ii reprezinte. Sunt o multime de parfumuri arabesti barbati care reprezinta perfect personalitatea domnilor, anotimpul si evenimentul sau scopul in care il folosesc.

Parfumurile arabesti de barbati spun o poveste cu iz oriental

De cele mai multe ori, dara fina de parfum care ramane in urma unui barbat spune o poveste despre el insusi si despre persoana care l-a ales. Un parfum este un accesoriu invizibil, olfactiv, care trebuie sa se potriveasca la majoritatea tinutelor vestimentare ale domnilor. In alegerea parfumului este important nu numai mirosul, ci si povestea din spatele brandului, deoarece unii cumparatori sunt interesati de istoria parfumului, cum a aparut acesta, de combinatiile de arome si de mirosuri. Atat licoarea, cat si numele parfumului si ambalajul acestuia transmit un mesaj important.

Cele mai citite articole

Parfumurile arabesti pentru barbati sunt deopotriva senzuale si puternice, aromele devenind o nota personala distinctiva, de aceea cumparatorii nu ar trebui sa treaca cu vederea puterea si farmecul pe care il ofera un parfum bun. Parfumul arabesc pentru barbati ideal este acela care nu trece neobservat, dar nici nu sufoca persoanele din jur, este acea tenta oarecum discreta, asociata cu imaginea si cu personalitatea purtatorului.

Nu doar firma producatoare si pretul sunt criteriile care decid daca un parfum este intr-adevar bun, ci aroma in sine, care trebuie sa atraga cat mai multe admiratoare. Parfumul barbatesc se poate alege in functie de sezon, de evenimentele importante la care urmeaza sa participe domnii care il poarta si chiar si in functie de jobul acestora.

Barbatii care au un job de birou trebuie sa poate un parfum ceva mai discret, pentru a nu-i sufoca pe cei din jur cu mirosul. Cei care lucreaza cu publicul, cu clientii sau cei care sunt implicati in diferite activitati de teren pot folosi un parfum mai tare, care sa atraga atentia asupra personalitatii lor.

Parfumul este doar o parte a stilului personal, cu un puternic efect asupra modului in care oamenii cu care interactioneaza barbatii care il poarta ii vor percepe si isi vor aduce aminte de ei. Amintirile olfactive sunt foarte importante, de aceea un parfum de calitate, folosit in mod corect, vine la pachet cu numeroase avantaje, da incredere de sine purtatorilor, reduce stresul si reuseste sa creeze o imagine de ansamblu a celor din jur asupra personalitatii acestora.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Importanta unui termostat pentru centrala

Articolul Urmator

Cand si de ce schimbi anvelopele pentru sezonul de iarna?