Europa League 2022/2023: Care sunt jucătorii care vor impresiona în fazele eliminatorii?

Europa League 2022/2023: Care sunt jucătorii care vor impresiona în fazele eliminatorii?

Acest sezon din Europa League este unul cu totul deosebit pentru că în el participă unele dintre cele mai mari cluburi din lume. Nume cu care de altfel ai fi obișnuit în UEFA Champions League se regăsesc în acest an pe line-up-ul din Europa League și asta nu face decât să crească atractivitatea competiției.

Drept urmare, odată cu aceste cluburi vin și jucători extrem de valoroși, pregătiți să impresioneze un continent întreg și să își demonstreze valoarea. Nu doar Champions League are marile vedete, acum și Europa League poate să intre în competiție.

Așadar, care sunt fotbaliștii care vor impresiona cel mai mult în această stagiune – pariurile pe meciurile din Europa League nu sunt niciodată ușoare, dar dacă vei ști care sunt formațiile cu ce mai mari jucători, îți va fi cu siguranță mai ușor. Nu ar trebui să ignori niciodată potențialele surprize pentru că ele pot să apară oricând în lumea fotbalului, însă trebuie să fii conștient că aceste formații sunt cele mai puternice pentru că au cei mai mari jucători. La ce ar trebui, drept urmare, să fii atent? 

Uite câteva nume extrem de interesante pentru acest sezon

  • Ansu Fati

Jucătorul Barcelonei rămâne unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din lume la ora actuală. Marea problemă a lui Fati este cea legată de accidentările sale. Ansu Fati se accidentează extrem de des, însă îl ajută foarte mult faptul că este încă la început de carieră și corpul se reface foarte repede datorită tinereții. Drept urmare, Fati se recuperează rapid, însă trebuie să aibă grijă pe viitor și să încerce să facă anumite schimbări dacă vrea să joace mai des. Chiar și așa, talentul lui Fati este uriaș și asta înseamnă că spaniolul este capabil să schimbe oricând soarta unui meci de unul singur.

  • Bruno Fernandes

Cele mai citite articole

De la un tânăr talent, trecem la unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea fotbalului. Bruno Fernandes este printre cei mai talentați mijlocași din lume și este titular incontestabil la Manchester United. Portughezul este creierul de la mijlocul terenului, iar creativitatea sa este absolută necesară pentru orice atac pe care îl construiește Manchester United. Drept urmare, ne putem aștepta ca Bruno Fernandes să joace titular în întâlnirea de foc pe care o vor avea diavolii roșii cu FC Barcelona în luna februarie din 2023. Bruno va juca un rol decisiv în acele meciuri, fără îndoială.

  • Bukayo Saka

Saka a demonstrat deja la Euro 2020 (jucat în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus) și la Campionatul Mondial din Qatar de la sfârșitul acestui an că este unul dintre cei mai buni mijlocași de bandă din lume. Tânărul englez, produs al academiei lui Arsenal, este de-a dreptul sclipitor când vine vorba de faza ofensivă și unul dintre cei mai muncitori fotbaliști când vine vorba de apărare. Saka le face pe toate și le face pe toate foarte bine, astfel că va fi decisiv când vine vorba de șansele lui Arsenal de a cuceri trofeul.

Iată așadar care sunt fotbaliștii care au cele mai mari șanse să impresioneze în primăvara lui 2023.

sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 idei de cadou de casă nouă cu care nu vei da greș

Articolul Urmator

Cum să te asiguri că mobilierul tău va rezista mult mai mult probei timpului – Iată câteva trucuri care te vor ajuta să păstrezi mobilierul în stare intactă chiar și după ani de utilizare!