Haine de blana in diferite stiluri pentru noul sezon

Hainele de blana sunt cusute in diferite moduri, potrivindu-le unui anumit tip de silueta si ten. Dar fiecare fashionista stie ca o haina de blana nu este suficienta pentru a crea un aspect armonios si, pentru a arata grozav, trebuie sa acorde nu mai putina atentie altor elemente de imbracaminte. 

Aceasta este prima regula pe care o fata ar trebui sa o ia in considerare, in procesul de alegere a hainelor care se imbina armonios cu haine de blana. Expertii in moda sfatuiesc intotdeauna sa alegi o optiune potrivita pentru corpul tau. Daca partea superioara este mai slaba, atunci partea de jos ar trebui sa fie stransa si invers.  

Haine de blana clasice

O astfel de haina de blana are de obicei o croiala dreapta sau usor moale si nu are elemente decorative inutile. Acest model, se combina cel mai bine cu elementele clasice de imbracaminte. Hainele de blana fara guler pot fi completate cu o esarfa de matase sau o esarfa tricotata eleganta. 

Acest accesoriu joaca rolul principalului element izolator in acest caz. Dar poate deveni si principalul punct culminant al imaginii. Este mai bine sa alegi esarfe si saluri care se potrivesc bine cu hainele de blana.

Haine de blana cu guler stand

Cele mai citite articole

Astfel de modele, de obicei sunt purtate fara accesorii la gat. In acest caz, totul depinde de croiala produsului. Daca haina de blana este evazata, poate fi combinata in siguranta cu jambiere si colanti, iar daca modelul este potrivit pe corp, poate fi combinata in siguranta cu fuste si pantaloni evazati.

Fara maneci

Astfel de haine sunt veste de blana, care necesita un tratament special in ceea ce priveste combinatia cu alte elemente de imbracaminte. Asadar, absenta manecilor vestei de blana, ar trebui compensata de prezenta acestora pe hainele care vor fi purtate dedesubt.

Haine de blana volumetrice

O haina supradimensionata sau una care este croita din blana pufoasa arata intotdeauna draguta si eleganta. Atunci cand combini un astfel de model cu alte elemente ale dulapului, trebuie sa iei in considerare volumul acesteia si sa alegi modele de imbracaminte care vor fi mult mai putin voluminoase.

Haine de blana cu guler Chanel

Hainele de blana cu guler Chanel difera de altele printr-o caracteristica importanta – o textura matlasata, iar cusatura poate fi orizontala sau verticala, ori in diagonala. Deoarece Chanel nu a aprobat excesele din imaginea feminina, este mai bine sa combini o astfel de haina de blana cu elemente clasice de garderoba.

Haine de blana cu guler drept

Daca haina de blana in sine are o taietura dreapta, atunci poate fi combinata cu orice elemente ale dulapului. Acestea pot fi atat lucruri evazate, cat si stranse, principalul lucru este sa fie in armonie cu lungimea tinutei si sa nu iasa din stilul principal al imaginii.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce este laptele praf pentru bebelusi si de ce a fost inventat?

Articolul Urmator

Tabla magnetica de la Absolut Office – Cum sa o alegi?