Tabla magnetica de la Absolut Office – Cum sa o alegi?

Tablele magnetice sunt concepute pentru a scrie cu markere si pentru a atasa documente de hartie la magneti. Tabla magnetica de la Absolut Office alba este folosita in birouri pentru a surprinde vizual sarcinile curente, in salile de conferinte in timpul prezentarilor, in salile de clasa universitare si in salile de clasa din scoli in timpul orelor. 

Poti sa cumperi o tabla magnetica de la Absolut Office, mobila si compacta, stationara, care poate fi amplasata pe peret sau pe un suport tip sevalet, cu suporturi suplimentare pentru un bloc de hartie. Este usor de mutat, asa ca este adesea folosita la diverse evenimente de afaceri.

Tabla magnetica – Puncte cheie la alegere

Daca intentionezi sa scrii mult pe tabla, este important sa-i alegi cu intelepciune suprafata. Optiunile bugetare cu o suprafata laminata si melamina nu vor dura mult, ci doar de la sase luni la 3 ani. Durata de viata a modelelor cu un strat de lac este mai lunga – pana la 5 ani. Versiunile din ceramica si sticla sunt foarte fiabile si pot fi utilizate intens timp de mai mult de 10 ani.

Alegerea designului tablei magnetice depinde de scopul sau sediul pentru care este achizitionata. Optiunile mari de montare pe perete, inclusiv cele pliabile, sunt bune pentru salile de conferinte mari si salile de clasa, in timp ce modelele compacte sunt bune pentru salile de intalnire mici. Tablele magnetice mobile sunt convenabile de utilizat in birourile mici pentru stabilirea sarcinilor de lucru, precum si in spatiile comerciale mari, unde pot fi folosite pentru zonare.

Cele mai citite articole

Cand vine vorba de o tabla magnetica de la Absolut Office, trebuie sa acorzi atentie tipului de fixare a hartiei. Optiunile de rasturnare sunt optime pentru prezentari in care este necesar sa se separe informatiile fiecarui bloc de urmatorul. Cand vine vorba de rezolvarea problemelor operationale care necesita luarea in considerare continua a unei cantitati mari de date, modelele rulate sunt mai potrivite.

Tabla magnetica – Accesorii

Markere. Pe o suprafata magnetica pot fi folosite doar ustensile de scris special concepute, altfel scrisul nu va fi sters cu un burete. Aceste produse includ markere de tabla, a caror cerneala, atunci cand este uscata, se transforma intr-o pulbere usor de spalat. Ele vin in culori diferite si variaza in grosimea liniei. Pentru blocurile de flipchart de hartie, sunt necesare pixuri cu un prefix similar in nume.

Magneti. Astfel de accesorii sunt de diferite dimensiuni, benzi magnetice pentru atasarea documentelor la scara mare, magneti cu simboluri imprimate (date, numere etc.), fisiere magnetice. Selectia se realizeaza in functie de sarcinile efectuate pe tabla.

Hartie pentru tabla magnetica. Se produce sub forma de role pentru cele rulate. Este important sa alegi hartie grea, astfel incat cerneala sa nu se imprime pe alta pagina atunci cand scrii.

Bureti. Sunt necesari pentru curatarea delicata a suprafetei tablei, fara a lasa zgarieturi. Utilizarea altor materiale pentru aceasta poate deteriora finisajul. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Haine de blana in diferite stiluri pentru noul sezon

Articolul Urmator

2 motive pentru a apela la o firmă de proiectare pentru reabilitarea unei locuințe