Piața ouălor BIO este sub reprezentată, dar cererea este mare

Piața ouălor BIO este sub reprezentată, dar cererea este mare

Grupul Carmistin a introdus pe piața din România sub brandul La Provincia un nou produs premium din gama BIO: ouăle BIO La Provincia. Aceste ouă provin de la găini crescute în condiții optime, cu acces la aer liber și hrănite exclusiv cu furaje provenite din agricultura ecologică.

Această lansare vine în răspunsul cererii crescânde pentru produse BIO de înaltă calitate, care să promoveze atât sănătatea consumatorilor, cât și protecția mediului înconjurător. Prin această inițiativă, Grupul Carmistin își reafirmă angajamentul față de dezvoltarea durabilă și responsabilă în industria agroalimentară, rămânând în pas cu evoluția cererii de produse sănătoase și de calitate.

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a avut o viziune curajoasă și ambițioasă când a luat decizia de a realiza acest pas important. Antreprenorul a observat cererea tot mai mare pentru produse sănătoase și BIO, care a devenit un punct de referință în dezvoltarea gamei La Provincia.

Unul dintre obiectivele majore ale companiei este de a oferi publicului larg produse de înaltă calitate, fără a face compromisuri în ceea ce privește procesul de producție și calitatea ingredientelor. Prin lansarea ouălor BIO La Provincia, antreprenorul Iustin Paraschiv dorește să aducă o schimbare pozitivă în industria alimentară și să demonstreze că inovația și sustenabilitatea pot face diferența într-o piață competitivă.

La Provincia, brandul din portofoliul Carmistin, aduce pe piață un nou produs – Ouă BIO La Provincia. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, La Provincia și-a extins portofoliul cu un produs BIO de vârf, ouăle BIO La Provincia, care provin de la găini crescute în cele mai bune condiții, având acces la aer liber și hrănindu-se doar cu furaje provenite din agricultura ecologică 100%.

Cele mai citite articole

Potrivit reprezentanților companiei, aceasta reprezintă a doua gamă BIO din portofoliul La Provincia, prima fiind puiul BIO. Această inițiativă vine în contextul în care producția de ouă BIO nu este suficient de reprezentată pe piață, iar cererea semnificativă pentru acest tip de produs este tot mai mare.

Studiile realizate pentru a înțelege profilul consumatorului au arătat că piața ouălor BIO nu este adecvat reprezentată în prezent și există o cerere semnificativă pentru astfel de produse. De aceea, am decis să extindem gama sub brandul-umbrelă La Provincia prin adăugarea ouălor BIO. Astfel, răspundem nevoilor consumatorilor care se orientează în principal către produse alimentare premium și BIO, a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

Carmistin și-a stabilit ca obiectiv producerea de alimente sănătoase și sustenabile, fiind conștientă de responsabilitatea față de consumatori și față de mediu. Compania a luat măsuri concrete pentru a asigura o producție responsabilă, precum tranziția către agricultura bio prin conversia terenurilor agricole deținute. În prezent, mai mult de 30% din totalul de 7.000 ha de terenuri deținute de companie au trecut sau sunt în proces de tranziție către agricultura BIO și asigură hrana pentru fermele La Provincia.

De asemenea, compania a dezvoltat abatoare certificate exclusiv pentru alimentația BIO, asigurând astfel că produsele din carne sunt de calitate superioară și provin din surse sustenabile și sigure. La Provincia este singurul brand din România care deține două abatoare certificate exclusiv pentru alimentația BIO.

Brandul La Provincia, ca un brand responsabil și preocupat de sănătatea consumatorilor, a decis să investească în agricultura BIO și în abatoarele certificate exclusiv pentru alimentația BIO, cu scopul de a oferi produse sigure, sănătoase și de calitate superioară. Oul BIO La Provincia este disponibil în prezent în magazinele Lidl și Kaufland, precum și în alte magazine, făcându-l mai accesibil pentru toți cei interesați de ouă BIO de înaltă calitate.

La Provincia este un brand care oferă alimente de cea mai bună calitate, provenite din surse responsabile și sustenabile, respectând întotdeauna nevoile și așteptările consumatorilor. Lansarea gamei de ouă BIO La Provincia este doar începutul, urmând a fi planificate și alte inovații și extinderi de portofoliu în viitorul apropiat.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi parfumul

Articolul Urmator

5 sfaturi pentru o seară reușită cu prietenii, la tine acasă