Stilizări elegante – cum să arăți elegant, fără să exagerezi

Cheerful prosperous businesswoman in elegant outfit holds tablet and diary looks happily into distance waits for partner of business meeting stands outdoor near restaurant strolls in urban place

A fi elegant este unul dintre cele mai bune moduri de a ieși în evidență și de a atrage atenția. Chiar dacă unii consideră că a fi elegant înseamnă a purta cele mai înalte tocuri sau cel mai deosebit costum accesorizat cu cravată sau papion, eleganța nu înseamnă doar atât. Eleganța este ușor de obținut, nefiind nevoie decât să acorzi atenție unor detalii importante. Iar unul dintre cele mai importante sfaturi în legătură cu a fi elegant este să nu exagerezi.

Optează pentru articole de calitate

Aspectul elegant pe care îl are un articol vestimentar este oferit și de calitatea pe care o are acesta. Doar articolele de calitate pot avea acel aspect impecabil, atât de dorit în completarea ținutelor deosebite care vor atrage privirile. În acest sens, și unei ținute casual sau sport îi poți oferi puțin din ceea ce înseamnă eleganță: un tricou polo Hugo în locul unui tricou clasic no name, o jachetă din piele de calitate înaltă sau o cămașă cu cusături perfecte ar putea fi piesele centrale ale unor outfituri casual, dar caracterizate de eleganță.

Alege culori care reflectă eleganța

Destul de importantă în obținerea unui aspect elegant este și culoarea pe care o au articolele vestimentare alese. Știai că o simplă culoare poate reflecta într-un mod inedit eleganța? Unele culori inspiră mai mult decât altele, culorile pastelate vor reda întotdeauna rafinamentul, iar culorile intense te vor plasa în centrul atenției. Fă combinații inedite și poți obține cele mai elegante și frumoase outfituri de ocazie sau casual.

Dacă dorești să mergi la sigur, culori neutre precum alb, bleumarin, negru sau gri te vor ajuta să îți completezi orice outfit elegant, chiar și pentru ocazii formale.

Accesoriile vor face diferența

Cele mai citite articole

Nu este un secret faptul că accesoriile pot avea un efect neașteptat în ținutele tale. Acestea reprezintă elemente care pot valorifica articolele vestimentare cu adevărat. Un colier strălucitor va orienta atenția spre partea superioară a corpului, iar unul dintre modelele de ceasuri Fossil Dama te poate ajuta să atragi atenția cu mai mare ușurință prin eleganță și rafinament.

Îți poți accesoriza ținutele cu bijuterii sau eșarfe, cu o curea deosebită sau cu o geantă asortată, însă oricare ar fi alegerea pe care o faci, nu uita că nu este de dorit să exagerezi. Prea multe accesorii vor încărca vizual ținuta care se va transforma într-un kitsch evident, dar neplăcut vederii.

Urmărește tendințele în modă și alege articolele vestimentare care se poartă, dar care îți reflectă în același timp personalitatea, pentru că doar în acest fel vei arăta bine în ceea ce vei purta. O ținută elegantă este aceea care ți se potrivește din toate punctele de vedere. Asigură-te că ai în garderobă Bluze elegante la modă pe care le poți purta în diverse combinații, rochii sau costume care te vor ajuta să faci față provocărilor și completează-ți outfiturile inspirându-te din tendințele în modă.

Nu uita că într-o ținută elegantă este extrem de importantă și atitudinea pe care o ai, așadar încearcă, pe cât posibil, să fii cât mai natural, dar în același timp să adopți gesturi și mișcări rafinate. Nu este nevoie să exagerezi din niciun punct de vedere pentru a fi elegant, pentru că poți foarte bine să atragi atenția doar prin a face alegerile potrivite.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

2 tipuri de dureri pe care nu ar trebui să le ignori

Articolul Urmator

5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi parfumul