Top 7 cele mai creative idei de mărturii pentru nuntă

Dacă vrei să le mulțumești celor dragi pentru că îți sunt alături în una din cele mai importante zile din viața ta, îți propunem o listă cu câteva modele creative de mărturii de nuntă, care se pot transforma în amintiri frumoase. Prin aceste simboluri ale iubirii le transmiți invitaților tăi un semn de recunoștință, dar și o declarație sinceră despre dragostea pe care i-o porți partenerului tău.

Borcănașe cu dulceață

Dacă vrei să le oferi invitaților tăi un cadou dulce poți apela la borcănașele cu dulceață, care pot simboliza iubirea dintre tine și cel alături de care ai ales să îți împarți viața. Iar pentru un astfel de dar, poți cumpăra online borcane pentru mărturii de pe indigo.com.ro. Pe acestea le vei umple ulterior cu diferite sortimente de dulceață și le vei putea eticheta cu un mesaj romantic, despre puterea iubirii.

O lumânare parfumată

Lumânările parfumate conferă o stare de liniște și calm, aroma lor fiind un stimul pentru simțuri. Așa că poți căuta pentru invitații tăi câte o lumânare cu o aromă specială, care să te reprezinte, atât pe tine, cât și pe partenerul tău. Poți opta pentru un parfum dulce de vanilie și mosc, sau pentru o aromă fresh de mango sau citrice. Iar această lumânare poate veni însoțită de o scrisoare, în care le poți transmite gândurile tale bune celor dragi.

O amintire muzicală

Le poți oferi în dar invitaților tăi o cutie muzicală, care să conțină una din melodiile tale preferate. Însă, poți pregăti pentru ei și un CD special, personalizat cu piesele tale voastre preferate. Iar oricând vor asculta acel CD, prietenii voștri își vor aduce aminte de iubirea dintre voi și de momentele frumoase de la nuntă.

Sticluță cu vin

Cele mai citite articole

Un vin italian poate fi întotdeauna o bună alegere. Iar acum găsești vinuri și la sticluțe mici, pe care le poți oferi în dar ca mărturii la nuntă. Iar dacă acel vin îți aduce aminte de o vacanță în care ai fost cu persoana iubită, poți așterne această poveste pe hârtie, pentru a le-o mărturisi și invitaților tăi. Astfel, cadoul oferit va avea o semnificație mult mai puternică.

O pereche de ochelari de soare

Dacă îți organizezi nunta în aer liber, atunci le poți oferi ca mărturie invitaților tăi câte o pereche de ochelari de soare. Aceștia vor fi cu siguranță încântați, iar la finalul petrecerii vor rămâne cu o amintire frumoasă. În plus, după nuntă, invitații pot purta oricând ochelarii de soare primiți în dar, iar de fiecare dată când o vor face se vor gândi la nunta voastră.

Un glob cu nisip și scoici

Pentru o nuntă la malul mării poți alege o serie de mărturii tematice. Iar cea mai bună opțiune poate fi un glob din sticlă, umplut cu nisip și scoici. De asemenea, poți opta și pentru un magnet de frigider în formă de ancoră sau timonă, sau pentru un desfăcător de bere în formă în formă de scoică. Oricare dintre aceste mărturii cu tematică marină ar putea fi un dar minunat pentru cei dragi.

Un trandafir criogenat

Dacă ai urmărit celebrul film „Frumoasa și Bestia”, atunci îți aduci aminte cu siguranță de celebrul trandafir din castel, care simboliza iubirea adevărată. O astfel de poveste de dragoste poate fi o sursă de inspirație. Iar dacă vrei să le demonstrezi invitaților că ești o fire romantică și visătoare, le poți oferi în dar câte un trandafir criogenat. Acesta poate rămâne înflorit zeci de ani, fiind o amintire vie a poveștii voastre de iubire.

Așadar, dacă ai nevoie de ajutor pentru alegerea unor mărturii creative te poți inspira oricând din ideile de mai sus. Încearcă să te gândești la tematica nunții, la sezonul în care are loc evenimentul, și la povestea de dragoste care te leagă de persoana iubită, iar astfel îți va fi mult mai simplu să alegi mărturiile potrivite.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Dormitor in stil scandinav: 6 idei creative de amenajare

Articolul Urmator

De ce sunt rochiile cu imprimeu floral alegerea potrivită pentru vară?