Cele mai importante avantaje ale dintilor ficsi

Cand vine vorba de inlocuirea dintilor care lipsesc sau sunt deteriorati, exista mai multe optiuni. Cu toate acestea, o optiune care iese in evidenta fata de restul sunt implanturile dentare. Implanturile dentare ofera beneficii pe care alte optiuni de inlocuire a dintilor, cum ar fi protezele dentare sau puntile, pur si simplu nu le pot oferi. In plus, Dental Elite ofera dinti ficsi in 24 de ore, pentru ca pacientul sa isi recupereze cat mai rapid functiile cavitatii bucale.

Implanturile previn pierderea osoasa

Cand sunt pierduti dintii, tendinta este de a pierde si masa osoasa din maxilar. Osul maxilarului are nevoie de stimularea pe care o primeste atunci cand dintii se conecteaza pentru a-si mentine masa. Implanturile dentare sunt singura optiune de inlocuire a dintelui care inlocuieste si stimularea osului maxilar, ajutand la prevenirea pierderii osoase.

Implantul se integreaza perfect printre dintii naturali

Implanturile dentare vin intr-o mare varietate de forme si dimensiuni. Stomatologul  va colabora cu pacientul pentru a proiecta implanturi care se potrivesc cu culoarea dintilor din jur si se potrivesc perfect in golul ramas, astfel incat rezultatul sa fie unul cat mai natural.

Cu implanturi se reface functia maxilara

Cele mai citite articole

Deoarece implanturile dentare sunt ancorate in maxilar cu un stalp de titan care inlocuieste radacina dintelui, ele permit ca pacientul sa muste cu aceeasi forta ca si cand dintii ar fi naturali sau uneori mai eficient. Alte optiuni de inlocuire a dintilor nu restabilesc la fel de mult din forta muscaturii, deoarece acestea stau deasupra gingiilor si nu sunt ancorate in os.

Implantul previne modificarea formei fetei

Dintii ajuta la sustinerea structurii fetei. Cand sunt pierduti dintii, se pierde acel sprijin care ii mentinea pe loc, ceea ce in cele din urma face ca fata sa-si schimbe forma, facand pacientul sa para mai in varsta. Implanturile dentare ofera pentru fata un suport similar ca dintii naturali, impiedicand-o sa isi schimbe forma.

Unele optiuni de inlocuire a dintilor, cum ar fi protezele dentare,  pot afecta capacitatea de a pronunta corect cuvintele,  pe cand implanturile nu impun astfel de probleme de vorbire.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cinci semne care îți arată că este momentul să îți renovezi baia

Articolul Urmator

Primele lucruri pe care ar trebui sa le faci daca banuiesti ca esti insarcinata